ROYALTY BONUS

Onze Royalty commissie is ontworpen om u te voorzien van een lange-termijn inkomensmogelijkheid en is gebaseerd op het autoshipvolume dat verzameld is uit 8 generaties van uw organizatie. Een generatie wordt gedefinieerd als de horizontale niveau's in uw team. Iedereen die direct onder u geplaatst is wordt uw eerste generatie genoemd. De teamleden daaronder, uw tweede generatie. Als u uw team uitbouwt met GenLife Health Advisors, analyseren we uw totale team in generaties, van de eerste generatie tot uw achtste generatie (afhankelijk van uw betaald-als status). We betalen u een percentage van de totale aankopen via autoship in elke generatie. Des te hoger uw rang, des te dieper wordt u betaald op uw generatievolume. De volgende tabel geeft een overzicht van de generaties waarop we een commissie betalen.  

Als voorbeeld, als u zichzelf kwalificeert als een GenLife Health Ambassador gedurende een maand, ontvangt u een totale royalty commissie van 4% van het totale autoshipvolume van uw eerste generatie, 4% van uw tweede generatie, 8% van uw derde generatie, 4% van uw vierde generatie, 4% van uw vijfde generatie, 4% van uw zesde generatie en 4% van uw zevende generatie. Als u ook commissie wilt verdienen uit uw achtste generatie moet u zich kwalificeren als Senior Health Ambassador of hoger.