top of page

GENWEALTH STATUS

Flag of Sweden
Flag of Finland
Flag of United Kingdom
Flag of Germany
Flag of the Netherlands
Flag of Russia

Als u uw team opbouwt, groeit u uw organizatie en daarmee het aantal teamleden. We kennen verschillende GenLife Health Advisor statussen toe in alle delen van ons bedrijf.

Ten eerste, u hebt toegang tot hogere bonussen als u op een hoger niveau kwalificeert. U hebt ook toegang tot andere bonuspools. Maar wellicht belangrijker, u wordt door het gehele bedrijf erkent met een hogere status op elk evenement en reis. Kort gezegd, het loont om een hogere status te bereiken bij GenLife.

 

We erkennen de volgende GenLife Health Advisor Statussen:

GENLIFE HEALTH CONSULTANT

SENIOR GENLIFE HEALTH CONSULTANT

GENLIFE HEALTH ASSOCIATE

SENIOR GENLIFE HEALTH ASSOCIATE

GENLIFE HEALTH AMBASSADOR

EMERALD GENLIFE HEALTH AMBASSADOR

DIAMOND GENLIFE HEALTH AMBASSADOR

EXECUTIVE DIAMOND GENLIFE HEALTH AMBASSADOR

DOUBLE DIAMOND GENLIFE HEALTH AMBASSADOR

OV betekent het totale produkt autoshipvolume dat wordt gegenereerd door uw totale team. De tabel laat het minimum OV volume zien dat u nodig hebt voor alle GenLife Health Advisor statussen. We willen ervoor zorgen dat uw organisatie een minimum breedte heeft om zorg te dragen voor de lange-termijn stabiliteit. Daarom moet voor de hogere rangen, het volume verdeeld zijn over een bepaald aantal legs, welke de sub-organisaties zijn die gevormd worden door uw frontline teamleden. Tenslotte, om ervoor te zorgen dat niet te veel volume uit slechts één leg komt, tellen we slechts een maximum percentage voor het volume uit elke individuele leg.

Als voorbeeld, om te kwalificeren als Senior GenLife Health Ambassador, moet U een totaal organizatievolume hebben van 500 GenLife Health Points, die komen uit drie verschillende legs. 60% van het benodigde totale OV mag uit de grootste leg komen. De tweede grootste leg telt volledig me en de overige legs opgeteld moeten te minste 10% van het benodigde totale OV leveren.

 

Uw kwalificatiestatus wordt elke maand bepaald, en beïnvloedt uw bonuspotentieel voor die maand. We onderscheiden een pinstatus, wat de hoogste rang is die u ooit bereikt heeft in uw GenLife-karrière en een betaald-als rang wat de status is de uw daadwerkelijk bereikt hebt gedurende een maand, gebaseerd op uw organizatie's prestaties.

bottom of page