top of page

MANAGEMENT TEAM

Flag of Sweden
Flag of Finland
Flag of United Kingdom
Peter Verdegem_0081_edited.jpg

Dr. Peter Verdegem är en erfaren professionell både inom förvaltning av näringsföretag, liksom i produktutveckling inom vetenskapsdrivna näringsprodukter. Hans karriär inom näring började när han fick en doktorsexamen. i biokemi för forskningen i strukturen och funktionen av vitamin A-derivat i det mänskliga ögat. Han efterföljde ytterligare två akademiska positioner vid Stockholms universitet och Nijmegen, studerade membranproteiner och prostatacancerdiagnos. Efter att ha lämnat akademia arbetade han på medicinsk mat och kosttillskott företag i USA och Europa. Han utvecklade personligen ett antal kliniskt beprövade kosttillskott, till exempel för ögonhälsa, prostatahälsa, klimakteriet, oxidativ stress, kolesterolsänkande och typ II-diabetes. Efter att ha erhållit en MBA från Brigham Young University i USA flyttade han in i regional förvaltning av olika direktförsäljningsföretag, inklusive världens största företag inom sitt område, där han ansvarade för en 100 M $ + -marknad. Peter är verkligen en science-driven näringsprofessor med en passion för direktförsäljning.

 

"Jag ville börja GenLife att föra nästa nyskapning i näring för att bli en verklighet. Jag valde direktförsäljning, för jag vet hur kraftfull det är att se dina partners förbättrar inte bara deras hälsa utan belönas för att dela vår historia med sitt nätverk."

Flag of Germany
Flag of the Netherlands
Flag of Russia
mariel.jpg

Mariel Kuitunen är en resultatdriven proffs inom direktförsäljningskanalen. Hon är passionerad för affärsutveckling och change management inom Direct Sales branschen och har 15 års erfarenhet av säljledning och regional förvaltning i Europa. Mariel började sin karriär som betjänar säljkåren för det största företaget inom fältet och utvecklade och genomförde aktivt tillväxtstrategier för de oberoende företagare i direktförsäljningskanalen. Efter en expertroll i den strategiska utvecklingen av kontohanteringsprocessen och stödja genomförandet sökte hon nya möjligheter för den allmänna ledningen som arbetar för det största direktförsäljningsbolaget i Kina som ansvarig för de europeiska marknaderna.

Den värdefulla erfarenheten av nya marknadsposter och komplexa kulturella affärsmiljöer lyfte fram Mariels största styrkor. hon drivs passionellt med försäljningen genom att gå med i Distributörs ledarskap och skapa försäljningsplaner och incitament för att stödja uppnå företagets mål genom att möjliggöra och stödja den oberoende distributörens framgång.

"För mig handlar GenLife om enkelhet, det handlar om att skapa ett samhälle av likasinnade människor som delar visionen om allas individuella unika egenskaper. Vår framgång handlar inte om komplexa regler och tvångsstrategier. Det handlar om att respektera olika tillvägagångssätt och möjliggöra framgång genom att uppmuntra ägande och engagemang. Jag älskar nätverksmarknadsföring, möjligheten det ger för alla. Det handlar om att dela erfarenheter, det handlar om personlig tillväxt och det handlar om att bli belönad för att hjälpa andra att uppnå och växa".

bottom of page