top of page

GENWEALTH

GenHealth en GenBeauty worden op de markt gebracht via het directe verkoopkanaal. Dit wordt gedaan door GenLife Health die zelf GenHealth of GenBeauty gebruiken en hun ervaringen delen met hun netwerken.  Voor die activiteit beloont GenLife deze Health Advisors financieel. We hebben een lucratief internationaal beloningsplan ontwikkeld, genaamd GenWealth.  Dit plan beloont de belangrijkste activiteiten die bewezen zijn dat ze uw business solide en snel laten groeien. 

We moedigen u aan om het verdienpotentieel te bespreken met de persoon die u geïntroduceerd heeft bij GenWealth. Deze persoon noemen we uw sponsor. Uw sponsor kan u inzicht geven hoe u uw inkomen kunt maximeren door eenvoudigweg uw ervaringen met GenHealth/GenBeauty te delen met uw netwerk, op een wereldwijde schaal. 

Strategy.jpg

SMART START BONUS

SMART START BONUS

Verdien tot EUR 249,50 voor elke nieuwe persoonlijk gesponsorde GHA of klant. Elke keer, voor altijd

LAUNCH BONUS

LAUNCH BONUS

Verdien voor het sponsoren van uw persoonlijke gesponsorde GHAs

ROYALTY BONUS

ROYALTY BONUS

Verdien royalty op de gecombineerde GenHealth-aankopen van uw team tot 8 niveaus diep

SENIOR POOL

SENIOR POOL

Als u de senior-levels bereikt in GenWealth, deelt u de jaarlijkse wereldwijde GenHealth omzet

MULTIPLE BUSINESS CENTERS

MULTIPLE BUSINESS CENTERS

​Vergroot uw inkomen door het openen van een tweede, derde en vierde businesscentrum

GENWEALTH BASICS

Compensatieplannen zijn ontworpen om die activiteiten te belonen die u het meest succesvol maken. Zoals het bouwen van uw team, het creëren van een duplicatiecultuur, het ondersteunen van uw team door uw leiderschap. Daarom bieden we 6 verschillende manieren om u te belonen voor het opbouwen van uw GenLife business op een wereldschaal.

De eerste stap is dat u uzelf registreert bij GenLife. U levert uw contactdetails en sommige andere persoonlijke informatie. U ontvangt uw GenLife Genetische Test en u kiest voor het ontvangen van GenHealth voor een periode van 1, 3 of 6 maanden.

Vanaf dat moment kunt u een team opbouwen door het inspireren van anderen in al onze open markten. Als zij zichzelf ook registreren bij GenLife ontvangt U hiervoor een beloning.  

U plaatst mensen in een bepaalde plaats in uw organisatie. We noemen die organisatie uw downline. Net zoals u geplaatst werd in het team van een andere GenLife Health Advisor, kunt u uw contacten plaatsten op een plaats die u kiest. Het is belangrijk dat we weten dat u degene was die de nieuwe GHA heeft gesponsord en waar in uw downline deze GHA is geplaatst. We onderscheiden de Enroller (U) en de upline (het teamlid onder wie u de nieuwe GHA heeft geplaatst).

Genlife Compensation Plan-NL.png

Door uw team in zo'n manier op te bouwen creëert u een twee-dimensionaal team dat kan bestaan uit duizenden GHAs. Van elk lid van uw team wordt verwacht dat ze een maandelijkse aankoop van GenHealth doen en als ze dat doen ontvangen ze 1 GenLife Health Point (GHP). 

Voor GenWealth onderscheiden we 4 verschillende soorten punten:

 

1. Uw persoonlijke GHPs. We controleren elke maand of u zelf u eigen GHP verdiend heeft. Dit is belangrijk, aangezien u alleen commissies kunt verdienen uit GenWealth als u uw eigen GHP heeft. Dat heeft zin, want hoe kunt u een actieve GenLife Health Advisor zijn als u ons product niet zelf gebruikt?

 

2. We tellen alle GHPs in uw totale team op en noemen dat uw Organisatievolume, of ook wel OV. Dit is het totale aantal GHPs dat uw gehele team of downline genereert gedurende een maand.

3. We tellen alle GHPs op in elke leg van uw organisatie. Een leg wordt gedefinieerd als de sub-teams under elke GHA die direct onder u is geplaatst in uw organisatie.

Genlife Compensation Plan-NL.png
4. Als laatste, tellen we alle GHPs op in elke generatie van uw organisatie. Een generatie is die groep van teamleden die van u gescheiden zijn middels een gelijke hoeveelheid mensen tussen hen en u. Dus we hebben bv uw eerste generatie die bestaat uit de mensen die direct onder u geplaatst zijn. De tweede generatie bestaat uit die mensen die direct geplaatst zijn onder alle leden die direct onder u geplaatst zijn. 
Genlife Compensation Plan-NL.png

Een ideale organisatie heeft een bepaalde diepte (aantal generaties) en een bepaalde breedte (aantal legs). Uw commissie uit GenWealth wordt bepaald door het volume dat bereikt wordt uit uw organisatie en wordt bepaald op een maandelijkse basis.

bottom of page